SPØRGSMÅL & SVAR

Har du spørgsmål? Find svaret her

Hvad består 1 stk. Take Away menu af?

1 stk. Take Away menu passer til 1 pers., som består af en 3 retters menu med 3 snacks, og minimumsbestillingen er 2 kuverter.

Vi laver retterne med udgangspunkt i de absolut bedste råvarer, og sammensætter en menu, der kræver minimal indsats fra dig og dit køkken. Der er ingen grund til at knokle i timevis i køkkenet, når du i stedet kan bruge tiden sammen med dine gæster og dem du holder af — det synes vi ihvertfald ikke.

Hvor tit skifter Take Away menuen?

Menuerne skifter hver 2. måned, og det er derfor den valgte afhentningsdato der afgør hvilken menu i får. Ved eventuelle spørgsmål ring +45 71 74 15 77

Hvilke dage kan jeg bestille Take Away menuen til?

Vores Take Away menu udbydes på torsdage, fredage og lørdage, dog med undtagelse af helligdage.

Er der mulighed for at få min Take Away menu leveret?

Det er der ja - vi tilbyder personlig levering på hele Sjælland fra 99,-. Din ordre bliver leveret på din oplyste adresse, på bestillingsdatoen, ml. kl. 15:00-18:00.

Hvor afhenter jeg min Take Away menu?

Take Away menuerne skal afhentes på den valgte afhentningsdato mellem kl. 16:00 og 18:00 i vores køkken på Jernholmen 39, 2650 Hvidovre. Menuerne skal serveres enten på dagen eller dagen efter — de må ikke stå længere end det.

Kan jeg godt afhente min Take Away menu dagen før den skal bruges?

Sagtens. Menuerne skal serveres enten på afhentningsdagen eller dagen efter — de må ikke stå længere end det. Det eneste der er vigtigt er, at afhentningsdatoen er sat rigtigt, altså til den dag du ønsker at afhente dine menuer.

Hvad kræver det af udstyr ifm. tilberedningen af Take Away menuen?

Ved tilberedning kræver det en ovn og minimum ét blus, men generelt kræver menuerne minimal indsats i køkkenet, både hvad angår tid og udstyr. Forretten og desserten er 95 % færdige, her skal der kun lægges den allersidste hånd på anretningen. Snacksene og hovedretten kræver en smule tilberedning, men det vil stadig være minimalt. Vi har pillet, snittet, braiseret, tilsmagt, bagt, emulgeret og alt hvad dertil hører for at fremtrylle et godt, veltilberedt måltid, så I "kun" skal færdiggøre menuen og nyde en storslået aften i Jeres gæsters selskab. Sammen med dine Take Away menuer får du en komplet guide til hvordan hver enkelt servering skal tilberedes og ikke mindst anrettes.

Hvor meget tid skal jeg sætte af til færdiggørelsen af Take Away menuen i køkkenet?

Forretten og desserten er 95 % færdige, så her skal der kun sættes op til 5 minutter af til selve anretningen. Snacksene og hovedretten kræver en smule mere tilberedelse, men det vil stadig være minimalt, da vi har forberedt så meget som overhovedet muligt, så du i stedet kan bruge tiden sammen med dine gæster. Forvent op til 10 minutter af til snacksene og op til 20 minutter af til hovedretten, men i de fleste tilfælde vil det kunne gøres hurtigere.

Skal servicen jeg modtog mine Take Away retter i returneres?

Nej, det er en del af prise, at du får lov til at beholde den smukke service som retterne er ankommet i.

Er der mulighed for at købe en vegetarisk eller vegansk Take Away menu?

Vi kan desværre ikke imødekomme bestilling af veganske og vegetariske Take Away menuer.

Er der mulighed for at bestille en Take Away menu der tager hensyn til særlige allergier?

Vi gør vores bedste for altid at lave alternativer til særlige allergier. Dog kan vi ikke imødekomme bestilling af veganske og vegetariske Take Away menuer. Tag kontakt til os på +45 71 74 15 77 før bestilling og aftal nærmere.

Hører vinmenuen med til Take Away menuen?

Nej, vinmenuen skal tilkøbes separat.

Læs mere om vinmenuen her:Tilkøb vinmenu

Hvor mange personer passer vinmenuen til?

1 stk. vinmenu passer til ca. 4 personer, så er i eksempelvis 6 personer, anbefaler vi i tilkøber 2 stk. vinmenu osv.

Læs mere om vinmenuen her: Tilkøb vinmenu

Kan jeg købe et gavekort til Take Away by Cortsen?

Ja, det kan du sagtens. Du kan bestille et gavekort her, så sender vi dig et fint gavebevis, som du kan give til en du holder af.

Fandt du hvad du søgte?

Skulle du ikke få svar, er du meget velkommen til at ringe på +45 71 74 15 77

eller skrive en mail til kontakt@cortsendining.dk