Vores nytårsmenu består af 4 snacks og 3 retter, og du kan tilkøbe afstemt vinmenu med 4 flasker vin.
SNACKS
- Østersperle med fingerlime og passion
- Pebertoast med friskost, purløg og caviar
- Tærte med hummersalat og tomatcreme
- Parmesan-stick med modnet sortfodsskinke og ostecreme
FORRET
- Limfjordshummer, hummerbisque flamberet i cognac og med fløde 50%. Hertil frisk tomatsalat, tomatconcassé med aromatisk urteolie
- Manitobaboller og smørcreme lavet på brunet smør, ristet nødder og pistacie
HOVEDRET
- Wellington af fransk landkylling fyldt med trøffelsouffle. Hertil Pommes de From (køkkenchefens signaturkartoffel) mættet med læssevis af trøffel, stegte shiitake-svampe og køkkenchefens onde pebersauce
DESSERT
- Saltet karamelcreme med geleret solbær, små brudstykker af intens brownie lavet på chokolade fra Valrhona, vaniljecreme med Bora Bora vanilje, friske bær og 24K bladguld
__________
Hvis du har allergier eller andre specielle behov, henviser vi til at læse mere i beskrivelsen under fanen "Allergier / specielle behov"